Stichting Venlo Fietst

De stichting VenloFietst heeft er via bemiddeling door fractievoorzitter Luud Pieko van EENLokaal voor kunnen zorgen dat houders van de Stadspas Venlo (vanaf januari) voor het meedoen aan VenloFietst op 25 & 26 april 2020 een fikse korting krijgen.

Ingevolge de participatieregeling minima (voor inwoners met een laag inkomen) en ingevolge de mantelzorgwaardering (voor mantelzorgers die minimaal 4 uur per week langer dan 3 maanden zorg biedt aan een dierbare naaste uit de gemeente Venlo, mogen beide pashouders gebruikmaken van deze tegemoetkoming. De korting gaat niet af van het saldo dat op de pas staat, maar de pashouder geniet gelijk de korting als hij zich inschrijft.

De inschrijvingen voor VenloFietst starten vanaf 18 november, maar pashouders kunnen dus met hun nieuwe pas vanaf 2020 inschrijven om die korting mee te pikken. Een mooie samenwerking tussen EENLokaal, Gemeente Venlo en de stichting VenloFietst.

Uw voordeel op vertoon van uw StadspasVenlo

  • Op 24 en 25 april 2021 krijgen deelnemers aan het bewegings- en gezondheid event VenloFietst €5 korting op de inschrijving.

De stichting VenloFietst komt de minima en ook de mantelzorgers tegemoet met een gereduceerd deelnamebedrag. Onder het motto VenloVerbindt wil de stichting ook zo haar steentje bijdragen in de bestrijding tegen vereenzaming, een van de 4 pijlers waarop dit nieuw tweedaagse evenement steunt.

De korting gaat niet af van het tegoed op de stadspas! De deelnemer betaalt online via www.venlofietst.nl bij het inschrijven gelijk de aangepaste prijs en geniet zo meteen van het voordeel dat de stadspas hem of haar biedt.

Let op. Stadspashouders kunnen dus pas inschrijven als ze in 2020 hun pasje hebben ontvangen. Ze hebben bij inschrijving namelijk hun pasnummer nodig.
Met de oude pas (die vanaf 2020 niet meer geldig is), kan men dus niet voortijdig inschrijven.