Passiespelen Tegelen

De nieuwe ‘Stadspas Venlo’ – bestemd voor minima en mantelzorgers – kan met korting óók gebruikt worden om kaartjes voor de Passiespelen aan te kopen. De Passiespelen ondersteunen hiermee het beleid van de gemeente Venlo om minima en mantelzorgers te laten meedoen aan cultuur, sport en maatschappelijke activiteiten. Een simpele en laagdrempelige manier.

Uw voordeel met de StadspasVenlo

  • Pashouders kunnen hun tickets kopen aan de balie bij VVV-kantoor Venlo / Koops Boeken aan de Klaasstraat. Per pas kan eenmalig één gereduceerd ticket gekocht worden.
  • “ Met Stadspaskorting betaalt u € 36,50 1e rang i.p.v. € 41,- / € 33,- 2e rang i.p.v. € 37,- / € 28,50 3e rang i.p.v. € 32,- / Kind. blijft € 20,-“

 

Passiespelen Tegelen doet nog meer speciale activiteiten: Zij bieden een vijftal voorstellingen aan met simultaanvertaling in Duits en Pools en twee voorstellingen met audiodescriptie voor blinden en slechtzienden.

De 21ste editie van de Passiespelen Tegelen gaat op zondag 10 mei in Openluchttheater De Doolhof in Tegelen in première met de nieuwe voorstelling ‘Hem achterna. Een passiespel’. Vrijwel alles nieuw aan dit 21ste passiespel: tekst, decor, kostuums en muziek en zang. Regisseur is Cees Rullens, bekend en vertrouwd. Hij regisseert in 2020 – aansluitend aan de Passiespelen – ook de Venlose Revue. En – nu nog vooral achter de schermen – maken een nieuw artistiek team en ruim 300 acteurs, musici, koorleden en figuranten zich onder de bevlogen leiding van regisseur Cees Rullens op voor een theaterspektakel voor een groot en breed publiek. Een voorstelling die schuurt, raakt en verbindt.

Tot aan de finale voorstelling op zondag 13 september 2020 staat elke zondag om 14.30 uur een uitvoering op het programma. Daarnaast zijn er extra uitvoeringen op Hemelvaartsdag, Pinkstermaandag en op zaterdagavond om 19.00 uur in de periode van 18 juli t/m 8 augustus 2020.

 

Praktische informatie

Recente edities van de Passiespelen brachten ruim 40.000 toeschouwers naar Tegelen. Ook nu is de kaartverkoop, die in september is gestart, veelbelovend.

In totaal komt het 21ste Passiespel 25 maal op het podium in Openluchttheater De Doolhof in Tegelen (De Drink 60, 5932 CP Tegelen).

Kaarten zijn te koop via https://www.passiespelen.nl/bezoek/prijzen-tickets-2020/  en bij een aantal verkooppunten in Limburg. Een compleet overzicht vind je op www.passiespelen.nl