Meldt u als aanbieder

Wordt nu partner

Gemeente Venlo zoekt aanbieders voor de Stadspas Venlo.

 • De Stadspas Venlo voor mantelzorgers is bedoeld, als blijk van waardering voor hun vrijwillige inzet en intensieve zorg voor partner, familielid of vriend. Zij kunnen een tegoed besteden bij alle aanbieders die meedoen aan het aanbod voor Stadspas.
 • De Stadspas Venlo voor de minima is alleen bedoeld voor contributies voor sport en cultuur en entreegelden voor speeltuinen, adventure, evenementen, theater, bioscoop, concerten of beurzen en kosten bibliotheek. Ook het lidmaatschap voor de KBO of eetpunten behoort tot de mogelijkheden. Er kunnen geen producten of consumpties gekocht worden met de bijdrage voor minima op de pas. Voor kinderen kunnen er geen contributies mee worden betaald. Voor contributies kunnen de kinderen via  jeugdfondsen sport en cultuur lid worden. Zwemlessen kunnen ze regelen via Stichting Leergeld. Voor meer info gaat u naar: www.jeugdfondsenvenlo.nl
 • De Stadspas Venlo is een persoonsgebonden betaalpas en de bijdrage die op de pas wordt gezet is te gebruiken bij aangesloten aanbieders. De pas is aanvullend ook te gebruiken als spaarmodule, waarbij de aanbieder een spaardoel aanbiedt.

Een voordeel voor u als aanbieder is dat u geld kunt afschrijven van de pas van uw lid of klant. Dit betekent voor u dat de betaling daarmee verzekerd is.

Uw onderneming/organisatie dient gevestigd te zijn in de gemeente Venlo.

Bent u als ondernemer/ organisatie geïnteresseerd om mee te doen als aanbieder voor de Stadspas Venlo, neem dan contact op met Loyalty Connect om te bespreken of uw aanbod geschikt is voor de StadspasVenlo. Stuur een email naar: info@loyaltyconnect.nl met uw bedrijfsgegevens. Er wordt dan contact met u opgenomen.


Er zijn twee opties om partner te worden.

 • U kunt meedoen als aanbieder voor de Stadspas Venlo, dit betekent dat mantelzorgers en inwoners met een laag inkomen het tegoed bij u kunnen besteden.

 

 • U kunt er ook voor kiezen om als aanbieder iets extra’s te doen voor uw doelgroep(en). Zo kunt u meedoen met het spaarprogramma en zo een spaardoel aanbieden aan uw klanten. Deze spaarpunten worden dan direct bijgeschreven op de Stadspas Venlo van de pashouder. Het spaarprogramma helpt u bij het verbeteren van uw klantenbinding met uw doelgroep(en) en het versterken van de klantenloyaliteit. Zo kunt u;
  • De binding met uw klanten versterken
  • Doelgerichte marketingacties uitvoeren
  • Onderscheidend bezig zijn ten aanzien van de concurrentie
  • Meer omzet en winst genereren
  • Een duidelijk overzicht krijgen van de geboekte resultaten