Meldt u als aanbieder

Meedoen met StadspasVenlo betekent dat u mensen met een laag inkomen en mantelzorgers in de gemeente Venlo een warm hart toedraagt. Zij kunnen bij uw onderneming  of vereniging met deze stadspas betalen.

MEEDOEN IS GRATIS!

Er zijn voor u als ondernemer geen extra kosten om mee te doen met StadspasVenlo. U heeft alleen een internetverbinding nodig. U kunt dus ook meedoen als u een tablet of mobiele telefoon met internetverbinding heeft.  Via een online platform kunt u als  aanbieder van StadspasVenlo geld afschrijven van de pas van uw lid of klant. Dit betekent voor u dat de betaling daarmee verzekerd is. U krijgt een unieke inlogcode, zodat u alle transacties met de StadsPas op ieder moment kunt bekijken.

Er is slechts één belangrijke voorwaarde om mee te kunnen doen: Uw onderneming/organisatie dient gevestigd te zijn in de gemeente Venlo.

Bent u als ondernemer/ organisatie geïnteresseerd om mee te doen als aanbieder voor StadspasVenlo? Neem dan contact op met Loyalty Connect. Stuur een email naar: info@loyaltyconnect.nl met daarin uw bedrijfsgegevens. Er wordt vervolgens contact met u opgenomen.

Meer weten? Bekijk hier de presentatie